Lejligheder og indflytning.

Lejligheder.

Friplejehjemmet Grønneparken ligger i Ikast midtby, tæt ved biblioteket og gågaden. Grønneparken består af 45 lejligheder, heraf er de 3 til ægtepar. Hovedparten er 1 rums lejligheder. Vi har 3 lejligheder som har skillevæg, der adskiller stue og soveværelse. Alle vores lejligheder har lille køkkenniche med køleskab og kombineret vaskemaskine/tørretumler, samt badeværelse med toilet, bruser, lille skab samt højdeindstillelig håndvask. Alle lejligheder opvarmes af fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til telefonstik og antennestik, hvor det er muligt at se kanalerne DR1, DR2 og TV2.

Der er enten lille terrasse eller fransk altan til hver lejlighed, samt en dejlig gårdhave til vores beboere.

Der er køkkenalrum, samt tv-stue på begge etager, hvor der er udgang til enten gårdhaven eller terrassen. Afdelingssygeplejersken har kontor på 1. sal, og forstander og sekretær har kontor i stueetagen. I stueetagen ligger ligeledes vores storkøkken samt fællessal. Fællessalen kan lånes f.eks. ved beboerens fødselsdag. Udlån af fællessalen skal ske efter nærmere aftale med personalet.

 

Indflytning.

Hvis du overvejer Friplejehjemmet Grønneparken som mulighed, er du hjertelig velkommen til at tage kontakt til os, og komme forbi til en uforpligtende rundvisning. Vi skriver gerne folk på venteliste.

Det kan anbefales, at indretningen er som den skal være inden beboeren flytter ind, da det giver en vis tryghed og genkendelighed i de nye omgivelser. Møblerne må gerne flyttes ind i weekenden efter nærmere aftale med personalet. Det er vigtigt at der tages hensyn til beboeren ved indretningen, hvis der bruges hjælpemidler.

 

Husleje / priser.

Huslejen på Friplejehjem er den samme som på et kommunalt plejehjem.

Der er muligt at opnå boligydelse til huslejen. Den er individuel og afhænger af formue og indtægt, samt om man er mobil eller bevægelseshæmmet.

Boligydelse og beregning af boligstøtten kan gøres via www.borger.dk eller ved henvendelse til Udbetaling Danmark.

Udbetaling Danmark er behjælpelig med beregning på din endelige boligydelse.