Grønneparkens Værdier

  • Tryghed
  • Ærlighed
  • Ansvarlighed
  • omsorg
  • Respekt

Dette betyder i dagligdagen:

At Grønneparken betragtes som et hjem for hele familien. Når et medlem af familien flytter på plejehjem, er det hele familiens nye hjem. På Grønneparken ses familien som en hjælp, der altid er velkommen til at være med i hverdagen. Livet går ikke i stå fordi der er brug for hjælp til de ting man ikke længere selv kan klare. Vi har fokus på at alle bliver ved at gøre de ting man stadig selv kan, også når det gælder evnen til at hjælpe sidemanden. Samarbejdet foregår i en åben og ærlig dialog med hinanden, både gennem planlagte samtaler, men også når pårørende lige møder personalet på gangen.

At du kan være sammen med andre, eller bare være for dig selv respekterer vi højt. Samles vi over en kop kaffe, over et dejligt måltid fra vores eget køkken, til en sang eller til musik, er det noget vi vægter højt på Grønneparken, men der er også stor respekt for dit ønske om at være alene.

Vi har omsorg for hinanden. Der er forskellige årsager til at flytte på plejehjem. Det betyder at vi skal have omsorg for hinanden, uanset hvilke hensyn det måtte kræves at der tages til den enkelte.

At du er en del af et fællesskab, der giver nærvær og gør at vi alle ved vi betyder noget for hinanden.

På Grønneparken laver vi mange ting sammen. Alle, både beboere, pårørende og personale skal have gode oplevelser. Der er morgensang flere gange om ugen, hver anden uge er der gudstjeneste. Derudover kan nævnes gynmastik, se film/tv, tage på tur med bussen, køre tur på vores rickshaw cykel, kirkebesøg, i pølsevognen, spille banko, tage på ferie eller fisketur, holde fest eller hvad vi nu finder på.

En cykel eller gåtur er godt for alle. Det kan også være dejligt og energigivende, bare at komme ud i solen og få ny energi. En tur i bussen, hvor madpakken nydes i det fri giver større appetit på alle måder, og noget at snakke om, når man er tilbage på Grønneparken igen.

Du har som beboer mulighed for at tilkøbe ydelser. Det kan være hjælp til nogle af de opgaver du ellers ikke ville kunne få hjælp til, såsom: ekstra rengøring, teater eller biografbesøg, ledsagelse til familifester osv.